Sedan arbetade jag många år som internationell
flygvärdinna på Japan Airlines. Där fick jag omfattande
utbildning och träning i japansk service.
Men jag längtade tillbaka till mina rötter och under
slutet av 90-talet började jag utveckla min egen
specialitet vegetarisk sushi samt ge dagskurser i
aktiv och stilla meditation i kombination med
japansk vegetarisk matlagning.
Idag är jag gift med Ola Feurst och bor i Sverige
sedan Augusti 2009.
Jag föddes i Tokyo 1964 och min viktigaste lärare
i matlagningskonst var min mor som var en
entusiastisk kock. Vi lärde oss i vår tur från min
farmor, som var en certifierad lärare i både mat-
lagning och teceremoni samt i blomsterarrangemang.
Mina förfäder på fars sida var alla buddhistmunkar
sedan många generationer, så vår familj besökte
ofta japanska tempel och åt deras vegetariska mat.
Jag provade också på meditativ kalligrafi och hörde
de buddistiska sångerna.